ŽELEZNICE SRBIJE
1.april - Prolećno čišćenje železničke infrastrukture
Petak, 31. mart 2017.

„Infrastruktura železnice Srbije“ a.d. organizuje akciju prolećnog čišćenja i uređenja železničkog prostora i imovine na teritoriji cele Srbije u subotu, 01. aprila, od 9.00 do 14.00 časova - saopšteno je u ovoj železničkoj kompaniji. 

Predviđeno je čišćenje svih staničnih zgrada, perona, koloseka, vestibila, pothodnika kao i uklanjanje rastinja i korova na staničnom području. U saradnji sa nadležnim opštinskim komunalnim preduzećima, otpad će biti selektovan prema vrsti i otpremljen na mesta predviđena za njegovo deponovanje.

Obrazovan je centralni štab, koji će sve vreme trajanja akcije, dobijati izveštaje sa terena i koordinirati celu akciju. Menađment „Infrastrukture železnice Srbije“ na čelu sa vd generalnim direktorom Dušanom Garibovićem, obićiće punktove u Beogradu, Čačku, Požegi i Užicu.

U akciji će dobrovoljno učestvovati 3265 zaposlenih radnika “Infrastrukrure”. Tokom akcije čišćenja, posebno će se voditi računa o bezbednost zaposlenih na kolosecima i u zoni elektrificiranih pruga.

IZDVAJAMO
NAJAVE DOGAĐAJA
VESTI
RED VOŽNJE
NAJNOVIJA "PRUGA"
LOKACIJA TERETNIH KOLA
MEDIJA CENTAR
ŠARGANSKA OSMICA
TURISTIČKI VOZ "ROMANTIKA"
PLAVI VOZ
 
© Železnice Srbije 2006 | produced by MASSVision, powered by cMASS